نمایش آواز کلاویه

اخبار هنری
26آذردر فرهنگ سرای ارسباران؛

 
 
دو نوازی کمانچه و تمبک،سعید فرج پوری و پژمان حدادی برگزارمی شود


کنسرت "دو نوازی کمانچه و تمبک"سعید فرج پوری و پژمان حدادی  با عنوان "بداهه نوازی در موسیقی دستگاهی ایران" پنجشنبه 26 آذر ساعت 20 درفرهنگ سرای ارسباران برگزارمی شود .  
 به گزارش روابط عمومی فرهنگ سرای ارسباران، در این کنسرت سعید فرج پوری و پژمان حدادی از اعضای ثابت گروه دستان ،برای اولین بار در کنار هم به دو نوازی با تکیه بر مرکب نوازی و بداهه نوازی در موسیقی دستگاهی ایران می پردازند.
سعید فرج پوری، آهنگساز و نوازنده کمانچه متولد ۱۳۳۹ ، مدرس در کانون چاووش، مرکز حفظ و اشاعه موسیقی، هنرستان های دختران و پسران، دانشگاه هنر ودانشگاه علمی کاربردی است .
وی تاکنون نوازندگی در گروه های شیدا ، عارف ،آوا ، دستان و شرکت در ضبط آثار بیشماری از آهنگسازان معاصررا درکارنامه خود دارد وکنسرت های فراوانی را در مراکز فرهنگی و فستیوالی اروپا، آمریکا، کانادا، آسیا به همراه گروه های مختلف و صاحب نام موسیقی ایرانی، برگزار کرده است .
تکنوازی کمانچه 1 در دستگاه سه گاه، تکنوازی کمانچه 2 در دستگاه همایون، کمانچه نوازی بر اساس نغمه های کردی، آلبوم کمانچه نوازی چهار گاه و بیات ترک،شوریده (برنده جایزه بهترین موسیقی سال 2003 از وزارت فرهنگ فرانسه )، آهنگسازی آلبوم‌های دریای بی پایان( همکاری با گروه دستان با صدای سالار عقیلی و غوغای عشقبازان)، (آهنگسازی برای گروه‌ آوا با آواز محمد رضا شجریان) بخشی از مجموعه آثار  وی است  .
فرج پوری پیش از این اجرای تصنیف برای گروه سازهای ملی: نقش پندار - آوات - زمانه - یادواره سیدعلی اصغر کردستانی- ژوان – را برعهده داشته است وکتاب" ۲۰ قطعه برای کمانچه" را به نگارش در آورده است .
پژمان حدادی متولد ۱۳۴۸ فراگیری ساز تمبک را از سن 10سالگی به مدت ۲ سال نزد اسدلله حجازی آغاز و از آموخته‌های ایشان بهره فراوان برد. وی همواره خود را در ارتباط با پایه ریزی و اساس فراگیری صحیح تمبک نوازی مدیون او  می‌داند. پس از آن‌ برای مدت کوتاهی‌ از محضر بهمن رجبی نوازنده برجسته تمبک بهره برد که این امر راهگشای  نگاه و تجربه دیگری برای اواز نوازندگی تمبک شد. وی با پیگیری مستمر ،سبک‌های گوناگون نوازندگی پیشکسوتان تمبک را دنبال می کرد و شیفته سبک نوازندگان نامداری  چون زنده یاد حسین تهرانی‌، ناصر فرهنگفر و همچنین مرتضی‌ اعیان بود. ا و به طریق شنیداری از آثار ضبط شده آنها تاثیر بسیار زیادی گرفت.
این نوازنده پس از مدتی‌ علاقه ی زیادی به ساز دف پیدا کرد و در کنار تمرین ساز تمبک به صورت خودجوش به فراگیری این ساز پرداخت و از راه دور و شنیداری  از آثار ضبط شده بیژن کامکار بهره فراوان برد.

حدادی در سال ۱۹۸۹ از ایران به آمریکا مهاجرت کرد و از سال ۱۹۹۱ موسیقی‌ را به شکل حرفه‌ای دنبال کرد. پس از همکاری با چند گروه موسیقی‌ سنتی‌، از جمله عشاق و نوا که در خارج از ایران فعالیّت داشت و آشنایی وی با حسین علیزاده در آمریکا و نوازندگی در کنار ایشان در کنسرت‌های متعدد، سبب شد با انگیزه و جدیت بیشتری به فعالیت حرفه‌ای در موسیقی‌ بپردازد.
علاقه مندان جهت تهیه بلیت می توانند به سایت ایران کنسرت   www.iranconcert.com  مراجعه کنند.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی